Campanie Mogoşoaia "Ajută câinii comunitari!"

Campanie Mogoşoaia "Ajută câinii comunitari!"

Numărul câinilor fără stăpâni de pe străzile din Mogoşoaia creşte din ce în ce mai mult. Înmulțindu-se necontrolat în libertate, tot mai mulți câini supraviețuiesc cu greu pe străzi, fără adăpost şi îngrijire şi devin uneori şi agresivi cu oamenii.

Considerăm că soluția cea mai potrivită ar fi sterilizarea şi plasarea fiecărui câine către o familie dornică să îi ofere adăpost. Ştim că sunt mii de animale de adoptat şi şansele pentru fiecare scad, pe măsură ce ele se tot înmulțesc.

De aceea, asociația noastră, la sugestia şi inițiativa Roxanei Stan şi a lui Vlad Grigore, lansează campania "Ai grijă de câinii comunitari", prin care sperăm să mobilizăm un număr cât mai mare oameni să ne ajute în:

🔎Identificarea câinilor comunitari nesterilizați (prin fotografii şi informații adunate de la localnici)

🐕 Strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile de transport, anestezie + sterilizare în siguranță pentru fiecare câine. Asociația noastră va colabora cu cabinete veterinare pentru aceste proceduri.

🏠 Căutat familii pentru adopții. Chiar dacă nu vom găsi fiecărui câine un cămin, important este să le limităm înmulțirea.

Până acum, Roxana a reușit să plaseze în adopție 6 pui și pe mama acestora (pe strada Luceafărului).

Ne dorim să construim un mecanism care să funcționeze pe termen lung. Considerăm că problema este una de durată şi foarte veche, măsurile luate punctual individual până acum fiind prea puțin eficiente, drept dovadă, numărul câinilor e în continuă creştere.

De aceea, invităm pe toți cei care doresc să ofere ajutor de orice fel să ne contacteze prin mesaj pe pagina de Facebook sau
e-mail la contact@civismogosoaia.ro.

Pentru donații:
Asociația Civis Mogoşoaia
CIF 41274062 RO41BRDE445SV42369904450
De menționat: Campanie câini comunitari